بسته ویدئویی " والدین سمی؛ آسیب‌ها، مقابله و درمان"

قیمت : 570,000 تومان 285,000 تومان

فایل‌ها در انتهای توضیحات

خرید با تلفن، تلگرام و واتس‌اپ

09120499760

160 دقیقه فیلم

پشتیبانی آنلاین

معمولاً از نظر عامه مردم انتقاد نسبت به والدین امری ناپسند تلقی می‌شود؛ به‌طوری که اگر پدر یا مادری در وظایفش کوتاهی کند، جامعه سعی می کند با بیان اینکه "همه والدین بهترین ها را برای فرزندان خود می‌خواهند" یا "آنها هر کاری که می‌توانستند را انجام دادند" اشتباهات والدین را توجیه کند اما متأسفانه، بسیاری از پدران و مادران بدون اینکه متوجه باشند، رفتارهای سمی با  فرزندانشان دارند و اقدامات آنها برای محافظت از روح و روان فرزندانشان کافی نیست.

در حقیقت والدین سمی با فرزندان خود با احترام رفتار نمی‌کنند. سخت می‌توان آنها را راضی کرد. مسئولیت اشتباهات خود را بر عهده نمی گیرند و هیچ‌گاه عذرخواهی نمی‌کنند. معمولاً والدین سمی دارای اختلال روانی یا اعتیاد به مواد مخدر و الکل هستند.

مشکل بزرگ این است که عواقب زندگی با والدین سمی محدود به دوران کودکی نمی‌شود. زخم‌های ناشی از فرزندپروری ناکارآمد پدر یا مادر تا پایان عمر با ما خواهد بود و تا زمانی که تاثیرات منفی تربیت والدین سمی التیام نیابد، در مراحل مهم زندگی‌ دائم با مشکلاتی مواجهه خواهیم شد که ناشی از داشتن والدین سمی است.

بیشتر افرادی که والدین سمی دارند، به دلیل عادت کردن به خلق و خوی پدر یا مادرشان، نمی‌توانند تشخیص دهند که والدین‌شان با آنها بد رفتاری کرده‌اند و مورد آزار عاطفی قرار گرفته‌اند. برخی افراد هم این موضوع را انکار می‌کنند به خصوص اگر والدین نیازهای مادی آنها را برآورده کرده باشند! بر همین اساس مرکز مشاوره یاسان بسته آموزشی "والدین سمی؛ آسیب‌ها، مقابله و درمان" را طراحی کرده است تا به کمک آن بتوانید علاوه بر تشخیص رفتارهای سمی مادر یا پدر خود، راهکارهای مقابله ای مناسب و مهارت های مورد نیاز با تاثیرات مخرب رفتارهای سمی والدین را هم بیاموزید. 

 

ویژگی های والدین سمی

 

ویژگی مادران سمی

 

 

رفتارهای والدین سمی را بشناسید

 

برای ارزیابی اینکه آیا پدر و مادر سمی داشته اید یا نه می توانید تست "آیا والدینم سمی هستند؟" را انجام دهید.

 

تهیه این بسته آموزشی به چه کسانی توصیه می شود؟

رفتار و تربیت سمی والدین، واضح یا پنهان است و انواع گوناگون دارد. در مجموع فرزندپروی سمی تأثیر ماندگاری بر ذهن کودک و زندگی بزرگسالی او می گذارد. در ادامه به بخشی از تاثیرات منفی و عوارض داشتن والدین سمی بر زندگی شما به عنوان یک بزرگسال اشاره شده است:

  • خودتان را دوست ندارید

  • وابستگی ناایمن دارید

  • سریع عصبانی می‌شوید

  • به والدین تان وابسته هستید

  • به صورت افراطی کار می‌کنید

  • در روابط خود دچار مشکل هستید

  • تایید دیگران برای شما مهم است

  • "نه" گفتن برای شما سخت است

  • به سختی به دیگران اعتماد می‌کنید

  • با پدر یا مادر خود رابطه خوبی ندارید

  • تحمل انتقاد و شکست برای شما دشوار است

  • برای کسب رضایت دیگران بسیار تلاش می‌کنید

  • به نیازهای عاطفی و جسمی و مادی خود اهمیت نمی‌دهید

  • اعتماد به نفس ندارید و دائم در حال انتقاد و سرزنش خود هستید

  • خود را همیشه مقصر می‌دانید و دائم از دیگران عذرخواهی می‌کنید

 

چگونه آسیب های والدین سمی را درمان کنیم؟

مهم است بدانید، فرزندپروری سمی موضوعی قابل حل است؛ اگرچه ممکن است زمان ببرد. اولین قدم برای مقابله و درمان تاثیرات منفی پدر سمی یا مادر سمی شناسایی و پذیریش آن است.

نکته مهم دیگر این است، اگرچه خانواده سمی تأثیر قابل توجهی بر سلامت روانی و عاطفی شما دارد اما شما با یاد گرفتن برخی مهارت‌ها می‌توانید از این چرخه سمی خارج شوید.

به یاد داشته باشید که تنفر از والدین راه حل این مشکل نیست؛ چراکه قطعاً آنها نیز والدین سمی داشته‌اند و با توجه به شرایط و محیطی که در آن بزرگ شدند، با شما این گونه رفتار کرده‌اند.

موضوع مهم دیگر این است که ما نمی‌توانیم رفتار والدین خود را تغییر دهیم اما می‌توانیم خودمان را به سلاح آگاهی مجهز کنیم تا کمتر از این رفتارها آسیب ببینیم. برای افزایش آگاهی خود فایل زیر گوش دهید:

 

بخشی از بسته آموزشی راهکارهایی برای اثرات مخرب والدین سمی

بخشی از بسته آموزشی مقابله با اثرات منفی والدین سمی را در قالب فایل صوتی گوش دهید:

 

سرفصل های بسته آموزشی والدین سمی، آسیب ها، مقابله و درمان

  • شناخت ویژگی‌های والدین سمی

  • تاثیرات والدین سمی بر شخصیت بزرگسالی فرد

  • چگونه اثر مادر یا پدر سمی را کاهش دهیم؟

 

مدرس بسته آموزشی مقابله با آسیب های والدین سمی

دکتر آسیه اناری، روانشناس، محقق، مولف، کارآفرین و یکی از نخبگان جوان علمی و دانشگاهی است که دستاوردهای زیادی را به روانشناسی ایران‌زمین به خصوص در حیطه کودک و نوجوان تقدیم کرده است.

وی رتبه‌های برتر زیادی را در زمینه روانشناسی کودک و نوجوان در داخل و خارج ایران کسب کرده که همین امر موجب برجسته‌تر شدن جایگاه علمی و عملی وی شده است.

دکتر اناری هم اکنون در نهادهای مهم روانشناسی کشور عضویت دارد، که بخشی از مهمترین آنها عبارتند از:

  • عضو هیئت‌ مدیره انجمن روانشناسی بالینی کودک و نوجوان ایران

  • عضو کمیته تخصصی کودک و نوجوان انجمن ازدواج و خانواده سازمان بهزیستی

  • عضو کمیته تخصصی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان نظام روانشناسی مسئول طرح بلوغ و نوجوانی سازمان بهزیستی 

همچنین دانشگاه شهید بهشتی، یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور در زمینه روانشناسی با هدف استفاده از تجارب علمی و عملی دکتر اناری در پرورش دانشجویان روانشناسی با ایشان همکاری نزدیکی در زمینه تدریس دانشجویان و برگزاری دوره‌های کارآمورزی دارد.

دکتر آسیه اناری با هدف ترویج سلامت‌روان، افزایش آگاهی اجتماعی در حیطه کودک و نوجوان و  ‌توانمندسازی خانواده‌ها "مرکز مشاوره یاسان" و "انتشارات نسل یاسان" را تاسیس و چندین جلد کتاب، پژوهش و مقاله در زمینه روانشناسی کودک و نوجوان منتشر کرده است. برای مشاهده کتابهای روانشناسی کودک و نوجوان منتشر شده توسط دکتر اناری کلیک کنید.

وی همچنین به عنوان روانشناس در برنامه های تلویزیونی از جمله  برنامه "هزار راه نرفته" حضور دارد. برای دیدن  رزومه کامل دکتر اناری کلیک کنید.

 

مدت زمان دوره والدین سمی چقدر است؟

بسته آموزشی " والدین سمی؛ آسیب‌ها، مقابله و درمان" سمی 160 دقیقه است. 

 

چه طور می توانم به ویدیوهای بسته والدین سمی دسترسی داشته باشم؟

 ویدیوهای بسته آموزشی والدین سمی در پایین همین صفحه قرار داده شده است که پس از خریداری کردن دوره می توانید آن را مشاهده کنید. همچنین با توجه به سرعت اینترنت فیلمهای دوره با دو کیفیت در اختیار شما قرار می گیرد و امکان دانلود آنها نیز فراهم شده است.

 

آیا می توانم دوره والدین سمی را در اختیار دیگران قرار بدهم؟

ما در تیم مرکز مشاوره یاسان این ویدویوها را با صرف وقت، انرژی و دانش فنی تهیه کرده ایم. استفاده از بسته برای کسانی مجاز است که هزینه آن را پرداخت کرده اند. استفاده از بسته برای سایر عزیزان به لحاظ شرعی، قانونی و اخلاقی، غیرقانوونی است.

البته ما به پاس اعتمادتان، برای کسانی که از سوی شما برای تهیه بسته های آموزشی معرفی شوند، 20 درصد تخفیف ویژه در نظر گرفته ایم. برای استفاده از تخفیف ویژه به واتس اپ مرکز مشاوره یاسان پیام دهید. 

 

 

 

ارسال پیام و سوال

{{ nameForm1_error }}

{{ mobileForm1_error }}

4 + 7 = ?

نظرات کاربران

۱۱ خرداد ۱۴۰۱
عباسعلی زاده

سلام دقیقا من همین مشکل رو با مادر و پدرم دارم. مادر کلا نسبت به هم چیز بی تفاوته و پدرم هم یه آدم عصبی و پرخاشگر. تازه متوجه شدم که بیشتر استرس و اضطراب من ناشی از این موضوعه. درسته هنوز مشکلاتم رفع نشده اما همین که فهمیدم مشکل از کجاست و در مسیر بهبود قرار گرفتم خدا رو شکر می کنم. از شما هم ممنونم فکر نمی کردم این بسته انقدر بهم کمک کنه. این آرامش رو مدیون خواهرم هستم که بهم گفت چنین دوره ای وجود دارد. الان خودم رو بیشتر دوستم دارم. بازهم ممنون.

۱۶ خرداد ۱۴۰۱

سلام دوست عزیز! خوشحالیم که در مسیر بهبود قرار دارید. امید که به زودی به آرامش مد نظرتون برسید.

۱۸ خرداد ۱۴۰۱
راضیه

پدر و مادر سمی تقریبا توی هه خانواده های ایرانی هست. خانم دکتر خیلی خوب توضیح دادن که چطور از خودمون مراقبت کنیم.

۲۱ خرداد ۱۴۰۱

بله متاسفانه برخی والدین ناخواسته رفتارهای سمی دارند که اگر با این رفتارها مقابله نشود در آینده فرد دچار صدمات روانی زیادی خواهد شد.

۲۲ خرداد ۱۴۰۱
گلی

سلام سایت تون مطالب خوبی داره ممنون واقعا. یه سوال مادر و پدر من خیلی مهربون هستند. همیشه هوای منو داشتن اما من یه مشکلی دارم. با اینکه 36 سالمه و درآمد خوبی دارم. هنوز برای من تعیین تکلیف می کنند کجا برم یا نرم. با کی برم یا نرم. حتی پولم رو چطور خرج کنم. اگر هم به حرفشون گوش نکنم قهر می کنند و تا مدتها محلم نمی ذارن. باید برای هرچیزی ازشون اجازه بگیریم. دوستام مسخره ام می کنند. نمی دونم این بسته به درد من می خوره یا نه؟ میشه لطفا کمک کنید🙏🏻

۲۲ فروردین ۱۴۰۲
لیلا مسعودی

بسیار عالی و آموزنده

۱۵ شهریور ۱۴۰۲
ارشام حاتمی

عالی

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
ناشناش

نه خیلی بد بود نه خیلی خوب بود عالییییییییییییی بود

ارسال پیام و سوال

{{ nameForm1_error }}

{{ mobileForm1_error }}

8 - 4 = ?

برای اطلاع از جدیدترین مقالات و اخبار عضو خبرنامه یاسان شوید