داستان کلاسیک کلاغی که روباهی او را فریب می دهد و جوجه هایش را یکی یکی با دوز و کلک به چنگ می آورد و در نهایت محکوم به شکست می شود؛ قصه ای است که بارها و بارها شنیده شده است.
اگر چه نمایشی که این روزها در فرهنگسرای ابن سینا به نویسندگی بهروز غریب پور و کارگردانی شیما حسن زاده برای کودکان به روی صحنه رفته است همان پرداخت کهن این داستان را به نوعی تکرار کرده است اما خلاقیت قابل توجهی در اجرای آن به چشم می خورد. استفاده از موسیقی زنده، لباس و گریم منحصربه فرد، شعرخوانی گروهی متفاوت بازیگران در ابتدا و انتهای نمایش را می توان از بارزترین رگه های خلاقیت در این کار دانست. بازی روان و تاثیرگذار بازیگران –به خصوص بازیگر نقش روباه- به کودکان در همذات پنداری با شخصیتهای نمایش و باورپذیری داستان کمک می کند.
اگرچه دکور نه چندان جذاب این نمایش و استفاده بیش از حد از رنگ سیاه در تئاتری که مخصوص کودکان است؛ جای تامل و بازنگری دارد. نکته دیگر استفاده از یک قصه گو در اجرای نمایش است؛ قصه گویی که می توانست تسهیل گر بهتری در فرایند اجرای داستان باشد و تماشاگران خردسال را به همراهی و تفکر بیشتر با آنچه روی صحنه رخ می دهد، وادارد اما چندان در انجام این کار موفق نبود.
به هر روی بهتر است در دوره غلبه موبایل و کامپیوتر و تلویزیون بر زندگی کودکان، دیدن نمایشی که تجربه غم و سپس شادی را در فرزندانمان ایجاد می کند؛ اجازه تفکر و قدرت حل مساله به آنها می دهد و فضایی استعاری و متفاوت برای آنها ایجاد می کند را از کودکانمان دریغ نکنیم.
شیوه دریافت وقت مشاوره
لطفا برای دریافت وقت مشاوره از روانشناسان مرکز مشاوره یاسان از ساعت 9 تا 19 با دو شماره 02126722420 یا 02126722417 تماس بگیرید يا از طریق واتساپ به شماره 09120499760 پیام دهید. راحت ترين مسير براي فارسی زبانان خارج از کشور ارسال پيام از طریق واتساپ به شماره 09935968010 است.
نظرات کاربران