۰9935968010
تحویل به پست تا 7روز کاری
انسان، امروز بیش از هر زمان دیگری در طول تاریخ، نیاز به مهارتهای آزمون شدهای دارد که بتواند علاوه بر مدیریت سختیها و آسیبهای حاصله از واقعیتهای تلخ و غیرقابل اجتناب زندگی، زمینِ زندگیاش را نیز در عرصههای شخصی، روابط صمیمی، خانواده و حرفه حاصلخیز کند. خوشبختانه علم روانشناسی مثبت، متواضعانه این فرصت را در اختیار ما قرار داده است.
پروفسور مارتین سلیگمن، که بهعنوان پدر روانشناسی مثبت شناخته میشود، گفته بسیار جالبی دارد: «روانشناسی مثبت خوبتر از آن است که فقط نزد روانشناسها باقی بماند.» حرف بسیار درستی است و هر کس که با این علم کاربردی آشنا شود، چارهای جز تصدیق گفته سلیگمن ندارد. انگیزه مولف نیز برای جمعآوری تمامی مفاهیم اصلی و کاربردی روانشناسی مثبت در یک مجموعه، بهشکلی که همه بتوانند از آن استفاده کنند نیز از این بینش ریشه گرفته است.
روانشناسی مثبت را میتوان مترادف با کوچینگ زندگی دانست. ماموریت کمنظیر روانشناسی مثبت، تمرکز روی اقدامات و کارهای داوطلبانهای است که منجر به شادمانی، نیکزیستی و شکوفایی در زندگی انسانها میشود.
روانشناسی مثبت این کار را از طریق کمک به افراد برای شناسایی توانمندیهای اساسی و درونی خود آغاز میکند تا بتوانند از توانمندیهای اساسی خود در زندگی به نفع نیکزیستی و شکوفایی خود و دیگران بهره ببرند. ماموریت کوچینگ نیز همین است، کمک به انسان برای شناخت و آزادسازی منابع درونی بالقوه خود و حرکت در مسیر موفقیت و کامیابی. روانشناسی کوچینگ نیز بهعنوان شاخهای از روانشناسی کاربردی، این کار را با استفاده از بهکارگیری مفاهیم و نظریههای علم روانشناسی در کوچینگ انجام میدهد. با این تعریف، کتاب حاضر را میتوان یکی از منابع روانشناسی کوچینگ دانست.
جلد اول کتاب کوچینگ زندگی مثبت با تکیه بر روانشناسی مثبتگرا، یکی از شاخههای روانشناسی کاربردی، راهِ رسیدن به توانمندی و حداکثر بهرهوری را به افراد نشان میدهد. امیرمحمد پهلونژاد به مخاطبانش کمک میکند تا با بیدار کردن پتانسیل درونی خود، راه شخصیشان را به سوی موفقیت و کامیابی بیابند.
امیرمحمد پهلونژاد در جلد دوم کتاب کوچینگ زندگی مثبت در دنبالهی مباحث خود پیرامون کوچینگِ مبتنی بر روانشناسی مثبتگرا، به مخاطبان آموزش میدهد که چطور تابآوری خود را افزایش دهند و راههای کنار آمدن با مشکلاتشان را بیابند. او با بررسی مفهوم بخشش و مهربانی به ایجاد و حفظ پیوندهای انسانی و اجتماعی کمک زیادی میکند.
روانشناسی مثبت با ظهور و استقرار مستحکمش در گسترهی روانشناسی علمی، هم قلمرو جدیدی برای شناخت بهتر انسان معرفی کرده و هم مسیر جدیدی را برای تجربهی شکوفایی، نیکزیستی و شادکامی به روی افراد و اجتماعات گشوده است. روانشناسی مثبت امروز با اتکاء به پشتوانهی عظیم پژوهشهای علمی توانسته هم یک تئوری منسجم در خصوص شخصیت و منش و هم یک نظریهی علمیِ بهروز و مبتنی بر شواهد، درخصوص شادکامی و عناصر و مؤلفههای تشکیلدهندهی آن ارائه کند. در کنار پیشرفتهای تئوریک در حوزهی نیکزیستی، روانشناسی مثبت با رویکردی تجربی، راهکارها و استراتژیهایی را برای رشد و شکوفایی شخصی و همچنین نیکزیستی و پویایی سازمانها و اجتماعات نیز به جامعهی انسانی هدیه داده است. کتاب کوچینگ زندگی مثبت - جلد اول اثر امیرمحمد پهلونژاد راهنمای نیکزیستی و شکوفایی را در بستر روانشناسی مثبت ارائه میدهد.
انسان عصر مدرن بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد تا توانمندیهای درونی خود را شکوفا کند و به احساس رضایت دست یابد. احساس ناامیدی و بیمصرفی را انسان امروز شاید بیشتر از هر دورانی تجربه کند؛ این به عوامل زیادی ازجمله دنیای پرسرعت تکنولوژی، فضای مجازی، افزایش بیرویهی جمعیت و... بستگی دارد. اما این احساس تا حد زیادی اشتباه است و باید برای از بین بردن آن فکری کرد. روانشناسی مثبت، نه در معنای مثبتنگری افراطی، بلکه کاملاً واقعبینانه بر ویژگیهای مثبت فردی تمرکز میکند و راه کامیابی و سعادت را در نسخهای شخصیسازیشده به مخاطبش ارائه میدهد. کتاب کوچینگ زندگی مثبت - جلد اول، ازاینرو اثری است جذاب و قابل فهم که میتواند خواننده را گامبهگام در قلمرو روانشناسی مثبت راهنمایی و هدایت کند. این کتاب در واقع دعوتنامهای است تا به مسیر جدیدی (روانشناسی مثبت) قدم بگذارید، شناخت بهتری از خود، توانمندیها و سطح نیکزیستیتان پیدا کرده و احساس لذت، قدرشناسی و خوشبختی را در زندگیتان افزون کنید.
کتاب کوچینگ زندگی مثبت در دو جلد و جمعاً هجده فصل تدوین و تنظیم شده است. جلد اولی که هماکنون بدان میپردازیم، پنج بخش و هشت فصل را شامل میشود که به مباحثی همچون مداخلات مثبت، نظریهی شخصیت، نظریهی نیکزیستی مثبت، نظریهی نیکزیستی پرما، هیجانات مثبت، قدردانی، خوشبینی و... میپردازد.
تا همین لحظه ممکن است فکر کنید روانشناسی مثبت افراد را به خوشبینی مداوم و بیرویه دعوت میکند و سعی در حذف و انکار افکار منفی دارد، اما با مطالعهی کتاب کوچینگ زندگی مثبت - جلد اول تغییر عقیده خواهید داد و برای مطالعهی جلد دوم آماده خواهید شد.
در جلد اول کتاب کوچینگ زندگی مثبت خواندیم که تعریف مداخلات مثبت، نظریهی شخصیت و نظریهی نیکزیستی چیست. همچنین قدرت و اهمیت خوشبینی و قدردانی را در مسیر رشد و پیشرفت شخصی دریافتیم. امیرمحمدپهلونژاد مؤلف این کتاب دوجلدی مأموریت خود را در زندگی اینگونه تعریف میکند: «تعهد به رشد و توسعهی شخصی مستمر و کمک به افراد و تیمها برای ارتقای کیفیت زندگی و عملکردشان». او همانگونه که وعده میدهد به شما کمک میکند تا به حداکثر پتانسیلهای خود برای بهبود کیفیت زندگیتان برسید. او این کار را که در اصل کوچینگ نامیده میشود، با تکیه بر روانشناسی مثبت انجام میدهد. روانشناسی مثبت شاخهای از روانشناسی کاربردی است که بر نقاط قوت افراد تمرکز میکند و بدون در نظر گرفتن نقاط ضعف، سعی در شکوفا کردن انسانها دارد. این نوع روانشناسی کاملاً با مثبتنگری افراطی که در باور عموم وجود دارد، تفاوت میکند.
کتاب کوچینگ زندگی مثبت - جلد دوم با بخش ششم، فصل نهم آغاز میشود؛ چراکه فصلهای قبلی موضوع بحث کتاب اولِ این مجموعهی دوجلدی بوده است. امیرمحمد پهلونژاد در این بخش، از مدیریت استرس، سختیها و آسیبها حرف میزند. زندگی هیچکس بدون استرس، ناملایمات و بدبیاری و بحران نیست. احتمالات زیاد و پیشبینینشدهای سر راه شما قرار دارند: مرگ یکی از عزیزان، بیماری شدید، حادثه، قربانی شدن، فاجعهی طبیعی، حملهی تروریستی، خشونت خانگی، فقر، بدنامی، طلاق و از دست دادن شغل. این فهرست انتها ندارد. در پی چنین چالشهای حادی، بسیاری از افراد افسرده، ترسیده یا گیج میشوند. پس از این رویدادهای آسیبزا، تمرکز روی کارهای روزمره زندگی برای افراد آسیبدیده دشوار میشود و ممکن است نتوانند خوب بخوابند و غذا بخورند. برخی از آنها در برابر یک ضایعه، واکنشهای شدید و طولانیمدتی نشان میدهند بهطوری که قادر نیستند ماهها یا حتی سالها به حالت قبلی و عادی خود برگردند.
راهبردهایی وجود دارند که به شما کمک میکنند تا پایینترین زوال و سختترین افولها را در زندگی خود مدیریت کنید؛ این راهبردها همچنین به افزایش شادی در زندگی میانجامند. دو راهبردِ توصیفشده در این بخش از کتاب کوچینگ زندگی مثبت - جلد دوم، «کنار آمدن» و «بخشش» هستند که نهتنها در پاسخ به ضایعات و آسیبهای شدید، بلکه بهعنوان راهی برای مقابله با چالشهای روزمره، طبیعی و قابل انتظار زندگی ارزشمندند.
امیرمحمدپهلونژاد انواع و اقسام راههای کنار آمدن با مشکلات زندگی را برمیشمرد و چرایی بخشش و چگونگی تمرین کردن آن را آموزش میدهد. او فصول دیگر کتاب کوچینگ زندگی مثبت - جلد دوم را به مسائلی همچون تابآوری، غرقگی، ایجاد و حفظ پیوندهای انسانی و اجتماعی اختصاص میدهد.
خواندن این کتاب برای روانشناسان، مشاوران، کوچها و همچنین کسانی که به دنبال رشد و شکوفایی خود هستند بسیار سودمند است و توصیه می شود.
این کتاب در دو جلد، ده بخش و هجده فصل منسجم و یکپارچه سازماندهی شده است. جلد اول شامل بخش اول الی پنجم (فصل اول الی هشتم) و جلد دوم شامل بخش ششم الی دهم (فصل نهم الی هجدهم) است. پرسشنامهها، تمرینها، راهبردها و فعالیتهای فراوانی در هر فصل برای درک بهتر و یادگیری مفاهیم برای علاقهمندان قرار داده شده است.
بخش اول مربوط به مداخلات مثبت و شامل فصل اول به همین نام است. مداخلات مثبت همان کارهایی است که برای نیکزیستی و شکوفایی خود انجام میدهیم.
بخش دوم مربوط به دو نظریه اساسی و مهم روانشناسی مثبت است؛ نظریه شخصیت و نظریه نیکزیستی و شامل دو فصل است. فصل دوم به معرفی نظریه شخصیت یا توانمندیهای منشی و بهکارگیری آن در زندگی میپردازد و فصل سوم نظریه نیکزیستی و پایههای نیکزیستی را معرفی میکند. خواننده از ابتدای بخش سوم و حین مطالعه بخشهای چهارم الی هجدهم خواهد دید که هر یک از این فصلها به نوعی امتداد و گسترش عمق یافته فصل دوم و سوم است. فراموش نشود که زیربنای نظری روانشناسی مثبت در فصل دوم و سوم ارائه شده و سایر فصلها، علاوه بر عمق بخشیدن به دو فصل یاد شده، کاربستهای آن دو فصل در حیطههای مختلف زندگی است. به زبانی دیگر، فصل دوم و سوم، ریشهها و تنهی برومند این نظریه و این کتاب هستند و سایر فصلها شاخههای اصلی آن هستند.
بخش سوم مربوط به هیجانات مثبت و قدردانی است و شامل دو فصل است؛ فصل چهارم به هیجانات مثبت میپردازد. هیجانات مثبت یکی از پنج پایه نیکزیستی است. شیوهها و راهبردهای پرورش هیجانات مثبت و همچنین اهمیت هیجانات منفی در این فصل ارائه شده است. فصل پنجم به توانمندی مَنِشی و هیجانِ مثبت بسیار مهمِ قدردانی پرداخته است. تحقیقات نشان داده که قدردانی بهطور مستقل میتواند پیشبینی کننده نیکزیستی باشد و به همین دلیل بسیار مهم است. در این فصل با تکنیکها و راهبردهای تقویت و ابراز قدردانی آشنا میشوید.
بخش چهارم مربوط به خوشبینی است و شامل فصل ششم و به همین نام است. این فصل یکی از ستونهای مهم این کتاب و همچنین روانشناسی مثبت است. تسلط یافتن بر مهارتهای ارائه شده در این فصل، اثر مستقیمی بر نیکزیستی، تحمل و تابآوری ما دارد. سناریو و تمرینهای مهم و جالبی در این فصل قرار داده شده است.
بخش پنجم مربوط به مراقبت از خود است و شامل دو فصل است. فصل هفتم به مراقبت از بدن اختصاص دارد. فعالیت بدنی در نیکزیستی اثر مستقیم دارد. فصل هشتم درباره معنا یا مراقبت از خود از طریق دینداری و معنویت است. معنویت نیز یکی دیگر از توانمندیهای منشی و معنا نیز یکی از پنج پایه نیکزیستی است. در این دو فصل اهمیت ورزش، مذهب و معنویت و راهبردهای به اجرا گذاشتن آنها ارائه شده است.
بخش ششم مربوط به مدیریت استرس، سختیها و آسیبهاست و شامل سه فصل است. فصل نهم درباره کنار آمدن با مشکلات است. راهبردهای مفیدی برای کنار آمدن با سختیها معرفی شده است. فصل دهم درباره بخشش است. بخشش یکی از توانمندیهای منشی و بسیار مهم در روابط انسانی و زندگی است. در این فصل شیوههای تمرین و تکنیکهای تقویت بخشش آموزش داده شده است. فصل یازدهم درباره تابآوری است. این فصل نیز مانند خوشبینی، یکی دیگر از تکیهگاههای روانشناسی مثبت و این کتاب است. تابآوری از ابعاد گوناگونی بررسی شده و تمرینها و فعالیتهای فراوانی وجود دارد که فهم و درونی کردن مطلب را برای خواننده مشتاق تسهیل میکند. مانند فصل خوشبینی، در بحث تابآوری نیز متوجه ارتباط ارگانیک بسیاری از مفاهیم روانشناسی مثبت با یکدیگر میشوید.
بخش هفتم مربوط به زندگی در لحظه حال است و شامل دو فصل است. فصل دوازدهم درباره غرقگی است؛ یکی از پنج پایه نیکزیستی و یکی از مفاهیم عمیق و قدیمی در این حوزه. در کنار سایر مطالب، راهبردهای غرقگی با شما به اشتراک گذاشته شده است. فصل سیزدهم درباره چشیدن طعم لذت است که نقطه مقابل فصل نهم است. این مفهوم و کارکردهایش در زندگی بسیار جالب و هیجان انگیز است.
بخش هشتم مربوط به ایجاد و حفظ پیوندهای انسانی و اجتماعی است و شامل دو فصل جذاب دیگر است. فصل چهاردهم درباره توانمندی منشی بسیار مهمِ مهربانی است. به مانند سایر فصلها، تمرینهای مفید و کاربردی برای تقویت مهربانی معرفی شده است. فصل پانزدهم درباره پرورش روابط انسانی و اجتماعی مثبت است. تمرکز این فصل روی روابط صمیمی، بهخصوص میان همسران است. تمرینات و تکنیکهای مفید دیگری معرفی شده است که اگر بهکار گرفته شود، میتواند کیفیت رابطههای شما را بهبود بدهد.
بخش نهم مربوط به کارآمدی، موفقیت و کامیابی است و شامل دو فصل است. فصل شانزدهم درباره پایداری یا به معنای سنتی آن، سلحشوری است. پایداری سازهای است که از چند توانمندی تشکیل شده است. تحقیقات نشان داده که پایداری عامل اصلی موفقیت است و نه بهرههوشی. فصل هفدهم نیز درباره هدفگذاری مثبت و امید است. در این فصل با یافتههای علمی و کاربردی درباره هدفگذاری آشنا میشویم. یکی از مهمترین موضوعات این فصل، موضوع امید است که به آن پرداخته شده است. امید نیز یکی دیگر از توانمندیهای منشی است.
در نهایت میرسیم به بخش دهم که مربوط است به سازه سرمایه روانشناختی که شامل مؤلفههای خودکارآمدی، خوشبینی، امید و تابآوری است. سرمایه روانشناختی، عنوان فصل پایانی و هجدهم است.
ممکن است بپرسید «بهتر است این کتاب را چگونه مطالعه کنیم؟» آنهایی که به شیوهای منسجم و نظاممند مشغول توسعه شخصی و یادگیری هستند، توصیه میشود کتاب را به همین ترتیبی که آماده شده مطالعه کنند و در پایان هر فصل تمرینات را نیز انجام بدهند. این گروه میتوانند قبل از شروع مطالعه کتاب، پرسشنامههایی که برای سنجش و اندازهگیری نیکزیستی و شکوفایی در زندگی و کار، در قسمت تمرینات فصل سوم ارائه شده است را ابتدا تکمیل کنند و پس از آن که کتاب را کامل مطالعه و تمریناتش را انجام دادند نیز یک بار دیگر این پرسشنامهها را تکمیل و تغییر ایجاد شده در میزان نیکزیستی و شکوفایی خود را ملاحظه و بررسی کنند.گروهی هم که دوست دارند مطالب کتاب را مزهمزه یا به صورت موضوعی به کتاب مراجعه کنند، میتوانند از هر بخش یا فصلی که دوست داشتند شروع کنند. قطعاً اگر به مفهوم یا مطلبی برخورد کردند که دوست داشتند دربارهاش بیشتر بخوانند، میتوانند به مقدمه یا فهرست مطالب رجوع کنند و بر اساس نظم معرفی شده، به بخش یا فصل مربوطه مراجعه کنند. در نهایت، برای مطالعه این کتاب خود را محدود به روشی خاص نکنید.
فرقی نمیکند که جوان هستیم یا پیر، گاهی اوقات احساس میکنیم در وضعیتی ثابت گیر افتادهایم و میخواهیم تغییر را سریعتر ایجاد کنیم. زمانهای دیگری هم وجود دارد که میخواهیم تغییر را کند کنیم. در چنین مواقعی به نظر میرسد که همه چیز خیلی سریع در حال اتفاق افتادن است، یا اینکه برنامه ما کاملاً پر است و همیشه کاری برای انجام دادن داریم و دوست داریم بتوانیم قدری آرامش داشته باشیم، نفسی تازه کنیم، ببینیم در درونمان چه اتفاقی دارد میافتد و مقداری زمان بیکاری و استراحت داشته باشیم. بنابراین فارغ از اینکه میخواهیم تغییر را سریعتر ایجاد کنیم، یا سرعتش را کم کنیم، یا هر نوع تغییر دیگر، کاری که میخواهیم انجام بدهیم این است که تأثیرات تلاشهایمان را به حداکثر برسانیم. میخواهیم بدانیم اگر تلاش میکنیم تا وضعیت درونی یا دیدگاه خود را تغییر دهیم، آن تغییر واقعاً قرار است موثر باشد.
اگر حوصلهیمان سر رفته و میخواهیم سرگرم چیزی شویم، میخواهیم بدانیم که آن فعالیت آیا واقعاً علاقه ما را جلب میکند؟ از جنبهی بیرونی نیز میخواهیم مطمئن شویم که تأثیرات تلاشهایمان واقعاً مفید و ادامهدار است. به همین ترتیب اگر شغل یا حرفهی خود را تغییر بدهیم، میخواهیم مطمئن شویم که محیط را به شرایط و وضعیت جدیدی تغییر دادهایم که واقعاً برای ما بهتر و مناسبتر است. بهطور خلاصه، میخواهیم بتوانیم روی تغییرات تأثیر بگذاریم تا بتوانیم خوشحال و شادمان باشیم. البته منظور از خوشحال، فقط حالات لحظهای نیست، گرچهکه آن هم بسیار مهم است. علاوهبر حالات خوشایند لحظهای، دوست داریم حسِ رسیدن به چیزهای مهم را داشته باشیم. چیزهایی مثل: رسیدن به ظرفیتها و پتانسیل درونی خود، اینکه با زندگی خود چه کاری میتوانیم انجام بدهیم، انجام دادن چیزی خوب و معنادار برای دنیا، زندگی خوبی را به پیش بردن، یا شکوفا شدن.
هشدار اول: برخی از رفتارهای خاص مهربانانه و کمککننده، برای سلامت روانی و جسمی ما زیانبخش است. مانند مراقبت تماموقت از عزیزان و نزدیکانی که دارای بیماریهای مزمن یا ازکارافتاده هستند. مثلاً آنهایی که از عزیزانشان با بیماری آلزایمر مراقبت تماموقت میکنند، سطح افسردگیشان سه برابر یک انسان عادی است. یا آنهایی که از عزیزشان با صدمات ستون فقرات نگهداری میکنند، استرس شدید هیجانی و جسمانی، فرسودگی، خشم، و رنجش گزارش میکنند. بهعلاوه، این مراقبت کنندگان از مریضهایشان، افسردهتر هستند. مراقبت کردن از مریضها کاری بیوقفه و بسیار سخت است و اغلب با غصه خوردن و اندوه از دست دادن همدم خود یا از دنیا رفتن قریبالوقع او همراه است. به این معنی نیست که این کار باید کنار گذاشته شود، بلکه باید از این اطلاعات کمک گرفت تا بتوان این افراد را برای این شرایط آماده کرد و کمکهای لازم را در اختیارشان قرار داد. در واقع، هر رفتار کمککننده و مهربانانهای که شاق، پرمسئولیت و خستهکننده است و با اهداف و عملکرد روزانهی زندگی شما در تداخل است یا باعث رنجش میشود، مطمئناً سد راه شادمانی و نیکزیستی شما خواهد بود، حتی اگر هنوز کاری درست، به جا و شرافتمندانه برای انجام دادن باشد.
هشدار دوم: یک عمل مهربانانه باید آزادانه و خودمختارانه انجام شود تا باعث حداکثر بهبود و ترقی در نیکزیستی ما شود. اگر مجبور شوید تا به کسی کمک کنید (یا لطفی در حقش انجام بدهید) شاید هنوز باور داشته باشید که انسان بخشنده، محترم و نجیبی هستید و حتی شاید هنوز قدردانی و قدرشناسی کسی که به او کمک کرده باشید را دریافت کنید، اما این مزایا میتواند در برابر رنجش حاصل از این احساس و فکر که از شما سوءاستفاده شده، رنگ ببازد و اثرشان را از دست بدهد.
امیر پهلونژاد (۱۳۵۱) مشاور، کوچ زندگی، مترجم و مؤلف است. کتابهایی که تاکنون از او منتشر شده، شامل: بهپاخاستن برای انسانیت، کوچینگ زندگی، کوچینگ کارکنان، زندگی متعادل (داشتن یا شدن)، کوچینگ سازمانی، هنر زندگی خردمندانه (نگاهی نو بر آموزههای حکیم باستان اپیکتِتوس)، کوچینگ مثبت و کتاب حاضر: کوچینگِ خود؛ شکوفایی رابطه با خود مبتنی بر تئوری انتخاب است. او مأموریت خود را در زندگی اینگونه تعریف میکند: «تعهد به رشد و توسعۀ شخصی مستمر و کمک به افراد و تیمها برای ارتقای کیفیت زندگی و عملکردشان».
امیر پهلونژاد، کارگاهها و گروههای متعددی در حوزۀ راهبری و کوچینگ برای عموم و سازمانها طراحی و اجرا کرده است و بهعنوان کوچ، مدرس و تسهیلگر، در پروژههای توسعۀ راهبران سازمانی، با مؤسسات معتبر آموزشی بینالمللی همکاری دارد. آقای پهلونژاد، هماکنون، دانشجوی دکترای تخصصی مشاوره و راهنمایی است و چندین مدرک بینالمللی در حوزۀ کوچینگ زندگی و سازمانی دارد؛ همچنین کنار تحصیلات آکادمیک، همواره مشغول ارتقای دانش و مهارتهایش نیز بوده است؛ در این راستا، مدرک تخصصی روانشناسی مثبت (زیرنظر دانشگاه پنسیلوانیا) دارد و مربی و عضو هیئت علمی مؤسسۀ بینالمللی ویلیام گلسر (تئوری انتخاب، واقعیتدرمانی و مدیریت راهبرانه) است. امیر پهلونژاد به مطالعه و ترجمه، فلسفه، موسیقی، خطاطی، ورزش، کوهپیمایی و طبیعتگردی علاقهمند است و بیش از بیست سال است که کنار همۀ فعالیتهای زندگی و حرفهای خود، هنر رزمی و فلسفی آیکیدو را نیز آموزش میدهد.
کاربر گرامی!
کتابهای سفارش داده شده طی 5 تا 7 روز کاری به پست تحویل داده میشود. پس از آن زمان دریافت کتاب به آدرس و مسافت شما بستگی دارد.
همچنین شما می توانید نسخه الکترونیک کتاب " کوچینگ زندگی مثبت" را از طریق فیدیبو، کتابراه و طاقچه تهیه کنید و در حالت آنلاین و آفلاین به آن دسترسی داشته باشید.
برای "سفارش تلفنی" یا "خرید کتاب با تیراژ بالا" لطفا با انتشارات "نسل یاسان" به شماره ۰9935968010 در ساعات اداری روزهای شنبه تا پنجشنبه تماس بگیرید:
نظرات کاربران